Nagelstyling acryl

Tijdens de opleiding nagelstyling acryl leren wij u stap voor stap hoe mooie acrylnagels te stileren van topkwaliteit. Naast de benodigde theoretische kennis, leert u het maken van french manicure nagels, naturel nagels, het verstevigen van de natuurlijke nagels, de behandeling bij een nagelbijter, het werken op tips en sjablonen en wordt u de nagelbedverlengingstechniek bijgebracht. U krijgt al deze verschillende opzetmethoden aangeleerd volgens de originele Amerikaanse one-ball methode. Tijdens de laatste twee lessen leert u de opvultechniek, zowel met de hand als met de elektrische vijl.

Voor de opleiding nagelstyling acryl heeft u in totaal 2 modellen nodig. Indien dit een probleem is bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen te werken op de nailtrainer/ robothand. Wij prefereren echter het werken op echte modellen.
De opleiding nagelstyling acryl bestaat uit 4 lessen die verdeeld worden over 4 weken.  Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat nagelstyling acryl en een deurschild.